GALERIE FOTO: Cele mai bune proiecte pentru clădiri din cărămidă

Producătorul de cărămidă Wienerberger a organizat luna aceasta la Viena gala de premiere Brick Award 2012, concurs în cadrul căruia au fost premiate cele mai bune proiecte arhitectonice realizate din cărămidă.

 În concurs au fost alese să participe 50 de proiecte din 28 de ţări, de pe cinci continente. Acestea au fost selectate din peste 300 de lucrări depuse.
Câștigătorii Brick Award 2012, concurs de arhitectură ajuns la a cincea ediție, au fost aleşi de un juriu internaţional format din arhitecţii Plamen Bratkov (Bulgaria), Rudolf Finsterwalder (Germania), Hrvoje Hrabak (Croaţia), John Foldbjerg Lassen (Danemarca) şi Zhang Lei (China).

Mai multe informatii...

5 idei de utilizare a mobilierului vechi

Mobilierul vechi nu trebuie aruncat sau donat. Chiar si un dulapior poate fi reconditionat in cativa pasi si utilizat pe post de fotoliu sau spatiu de depozitare pentru sticlele de vin.

Cu putina vopsea, un lac protector si eventual o bucata de material textil, poti transforma un dulap pentru sosete, intr-o canapea pe care sa te asezi atunci cand vrei sa citesti o carte. Acesta este doar unul dintre exemplele pe care le poti utiliza atunci cand te tenteaza sa scapi de o piesa de lemn care pare total inutila.

1. Dulapior de haine transformat in bancuta

Taie partea superiora a dulapului, vopseste toata suprafata mobilierului intr-o culoare care sa se potriveasca in camera in care vrei sa asezi canapeaua de lemn si apoi aplica un strat de lemn.

Evidentiaza manerele dulapiorului cu o alta culoare, diferita de cea principala, iar dupa ce se usuca, accesorizeaza noua ta canapea cu o mica saltea sau cu cateva pernute decorative.

Citeste intregul articol...